keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Ale!

A niin kuin alennusmyynnit. Nyt on kolmen päivän shoppailut ohi. En enää tänä vuonna tuhlaa yhtään, se on varma. Rahapussini painoa on kasvattanut vain valkoiset kuitit. Tosin kaikki mitä olen ostanut on ollut tarpeelista. Mulle piti ostaa isommat housut. Syykin siihen on ihan looginen. Kaikki vanhat ovat kutistuneet pesussa. Tänä syksynä on tämä kutistunut tapahtunut, kummallista. Pesukoneessa on varmaan jotain vikaa. Sitten piti ostaa Juholle uudet luistimet. On vaikeaa uskoa, että 12- vuotias tarvitsee luistimet, joiden koko on 42! Ne on numeroa isommat kuin isillä. Ja vielä Minttu sai uudet talvikengät kirkkoon. Kyllä nyt kelpaa tepastella. Ja sitten tuli ostettua joitain pieniä juttuja, jotka vei pikkuisen rahaa, mutta joita ei muista. Tarvitseeko niitä?

L niin kuin loma. Vielä on lomaa jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä, vielä... Aaah niin ihanaa on ollut olla lomalla, nukkua pitkään, rentoutua, käydä pulkkamäessä, lukea jne. Lomalla on kyllä kaikki rutiinit unohtuneet. Ruoan laittaminen ei ole tuntunut tärkeältä, mutta onneksi lapset ovat vielä hengissä. Aamulla on unohtunut lukea perheen kanssa yhdessä pyhiä kirjoituksia. Siitä pitää kyllä tehdä parannus. Tv, tietokone ja playstation ovat olleet kovassa käytössä. Mä olen näköjään ihmisenä vähän kasvanut. Ei tarvitse aina olla niin tiukka. Lomalla voi tosiaankin rentoutua ja unohtaa siivoamisen. Hyvä minä!

E niin kuin eteenpäin. Uusi vuosi alkaa. Mitä se tuo tullessaan? Tästä vuodesta on selvitty. Yhdessä perheen, suvun ja ystävien kanssa selviää (ja nauttii?) varmasti myös tulevasta vuodesta. Siis mars eteenpäin ja leikki jatkuu näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti