perjantai 5. joulukuuta 2014

Koukussa jouluun

Tämä on varmaan eka joulu, kun kunnolla haluan valmistella joulua. Se näkyy eniten sisustuksessa. Ostin nimittäin netistä valmiit jouluverhot. Se voi tuntua kummalliselta, koska teen työkseni verhoja joka viikko, mutta kun nuo valmiit olivat niin paljon edullisemmat, kuin ostaa kangasta ja alkaa itse ommella. Tilasin myös vähän edullista joulukangasta ja tein uudet verhot keittiöön ja sitten kangasta jäi, niin että sain myös kaksi pientä pöytäliinaa.

Sisustusbuumi alkoi pari viikkoa edullisilla kirppariostoksilla. Ostin yhden joulupöytäliinan, josta tein koristetyynyn. Sitten löysin 50 centillä punaiset tyynyn päälliset, jotka tuunasin valkoisella tähdellä. Olohuone alkaa näyttää jo aika kivalta, kun kynttilä palaa ja joululaulut soi, mutta pari tyynyä saisi olla lisää ja jouluinen viltti. Niinpä kaivoin laatikosta äidiltä saatuja lankoja ja virkkasin pari tyynynpäälistä. Sitten uutterana aloitin sellaisen ikuisuus projektin eli jouluviltin virkkauksen. Katsoin netistä mallia ja ohjeet ja niinpä aloitin. Ohjeet antanut bloggari varoittti, että tämä viltti vaatii hyviä peppulihaksia ja näin on. Yksi elokuva on jo katsottu ja nayttää siltä, että ehdin katsoa noin sata elokuvaa, ennen kuin viltti on valmis. Tavoite on saada se valmiiksi täksi jouluksi, mutta realistisempaa on jo suunnitella ensi joulua.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että jaksat ja tykkäät virkata ja tehä käsitöitä! Ite en oo niistä koskaan innostunut kun en oikeen osaa, mut ehkä mäkin innostun sit joskus äitinä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis kyllähän sitä käsityöitä osaa ja jaksaa, mutta en ole vielä esim. hoksannut kuinka pystyn laittaa sun blogin mun blogin listalle. SE on on liian vaikeeta. Kuka nää blogien asetusjutut on keksinyt? Mun ja hänen logiikka ei kohtaa.

      Poista