torstai 20. marraskuuta 2014

Ja heillä kaikilla oli niiiiin mukavaa...

Vihdoinkin saapui syksyn odotetuin päivä, Pinjan synttärit. Koko syksy ollaan laskettu, että kuinka moooonta yötä on vieeeelä!
Meidän perheen pienin täytti eilen 7 vuotta. Tänään oli suuret juhlat kavereiden kanssa. Synttärit onnistui  ja sankari sai paljon ihania lahjoja.

Mulla on tunnelmat olleet hieman haikeat, ei ole enää meillä vauvaa. Tänä aamuna kävin katsomassa kaverin vauvaa ja ah, kyllä hän oli söpö ja pikkuinen. Mistä mä saisin vauvan????? Unohtakaa tuo äskeinen lause. Mietin kyllä tänä aamuna, että miten sitä elämä muuttuisi, jos tulisi pikkuinen taloon. Kaikki menisi mullin mallin. Sitä helposti unohtaa kaiken väsymyksen ja muistaa kotivideoita katsoessa ne ihanat hetket ja päivät. Nyt elämä on toisaalta aika helppoa; ketään ei tarvii kantaa, vaippoja ei ole ollut pitkään aikaan ja kaikki osaa itse syödä ja pukea. Tarvitaan vain toisenlaista kärsivällisyyttä ja sitkeyttä, riitatilanteiden ratkaisua ja harrastusten, koulutehtävien, hammaslääkärien ym. hallintaa ja järjestelyä. Niin, elämä on tässä ja nyt. 

Tähän sopiikin lause, joka yhteen aikaan oli koko ajan esillä meidän perheessä: Tuli mitä tuli, nauti siitä.

1 kommentti: