maanantai 27. lokakuuta 2014

Tänä iltana pimeäpiilosta

Maanantaisin pidämme aina perheillan. Se koostuu hengellisestä ajatuksesta, laulusta, tarjoilusta ja lasten mielestä parhaimmasta osuudesta eli toiminnasta. Tänään meillä oli pimeäpiilosta.
Taas.
Tällä toiminnalla on pitkä historia. Se on kuulunut perheemme toimintaan ihan alusta asti. Jounin kanssa opimme tämän leikin eräältä ystäväperheeltä Mikkelissä käydessämme. Kun menimme naimisiin, asuimme 41 neliön opiskelija asunnossa. Eräänä maanantai iltana, olimme perheillan toiminnassa pimeäpiilosta. Toinen meni rappukäytävään, kun toinen meni piiloon. Siitä se alkoi.
Idea on, että koko talossa on sammutettu valot ja etsijä etsii taskulampun kanssa piilossa olijat. Perheemme ja talomme on kasvaneet vuosien varrella, mutta tämä leikki on yhä suosittu. 

Tänään oli kyllä pimeäpiilossa historiallinen hetki. Olemme vieneet leikin korkeammalle tasolle. Juho nimittäin keksi, että kun hän on etsiä, hän ei käytäkkään taskulamppua vaan etsii pimeässä tunnustellen. Tästä nuorimmat lapset innostuivat ja näin syntyi pimeäpiilonen versio 2. Kokeilkaa!
P.S. laittaisin kuvia, mutta kun ne on ihan pimeitä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti