maanantai 15. kesäkuuta 2015

3. retki

Tänä aamuna päätin, että en nouse sängystä ylös ennenkuin olen keksinyt jotain kivaa tälle päivälle. Se oli vaikeaa. Me ollaan asuttu Orimaatilassa niin kauan ja kierretty täällä kaikki ilmaiset ja edulliset paikat. Sitten mulla välähti. Valokuvasuunnitusta pyörällä, mikä loistava idea! Hieman meni aikaa suunnitellessa, mutta lopputulos oli mahtava. Kaikki vapaaehtoiset lähtivät matkaan ja näin se retki alkoi.

Ensimmäinen vihje oli erään kirjan kansi, jossa kisut lähtee kouluun. Antti ja Pinja ensin luuli, että se tarkoitta meiltä matkaa kouluun, mutta se tarkoittikin koulutietä, joka löytyi kartan avulla.

Toinen vihje:
http://www.orimattilanliikuntapalvelut.fi/frisbeegolf-puisto/


'
Kolme seuraavaa vihjettä oli kolme tietä ja kartan avulla Pinja ja Antti ne löysi helposti. Sitten oli tälläinen kuva ja kohde löytyi:
http://www.playdo.fi/half-pipe-skeittiramppi

7. kuva oli myös helppo:
kirjasto piiros
http://www.orimattilankirjasto.fi/


8. kuva oli jo vaikeampi, mutta pienen vihjeen jälkeen, paikka löytyi nopeasti. Tässä kuvassa Pinja halusi asetella minut ja ottaa kuvan. (harmillista kyllä en enään löytänyt vihjeetä kuvaa, mutta se oli lankarulla)

9. vihje löytyi myös hyvin, koska olimme pari kuukautta sitten käyneet siellä eli Soile Yli-Mäyryn taidelinnassa.
                                            
                                                              http://www.orimattila.fi/sivu.php?id=54&sivuid=65




Toiseksi viimeinen vihje oli kauppa  ja sieltä herkulliset eväät. Viimeinen kohde oli koti, jossa söimme eväät, koska ulkona oli aika kylmää. Hauskaa oli ja puolitoista tuntia sujui oikein hyvin pyöräillen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti