perjantai 22. toukokuuta 2015

10 poikaa

Tänä aamuna kyllä väsytti, en meinannut saada itseäni sängystä ylös ollenkaan. Ja mikäköhän sen aiheutti? No, 10 poikaa eilen illalla. 

Ensin valmistaudut heidän tuloonsa, siivoat, leivot, koristelet ja keksit ohjelman. Sitten olet kaksi tuntia koko ajan varpaillasi ja toivot, että talo pysyy pystyssä. Sen jälkeen vielä korjaat jäljet, huh huh. Huomio, kaikki tyttö lasten äidit, olkaa kiitollisia, kun teidän ei tarvitse järjestää syntymäpäiväjuhlia pojalle.

Eilen juhlimme Antin 9-vuotis synttäreitä. Valmistautuminen oli tehty hyvin ja sunnitelmat piti, joten synttärit onnistui mainiosti. Ohjelmaakin oli aika kivasti, koska jotkut rupesivat jo lopussa hieman kyllästymään leikkeihin ja olisivat halunneet vain riehua trampalla. Noh, se onnistui myös. Antti oli myös tyytyväinen juhliin ja hän sai kyllä todella hyvät lahjat. Niitä on tutkittu ja koottu tänä aamuna klo 6.30 lähtien.

Tälläiset juhlat vaativat aina kahden aikuisen läsnäolon. Jos olisin ollut yksin, olisin varmasti saanut hermoromahduksen. Jo se, että paikalla on Mies, rauhoittaa poikia aika hyvin. Heitä pitää koko ajan pitää silmällä, jos haluaa välttyä sairaalareissulta tai vakuutusyhtiön lomakkeelta. Tämä herättääkin mielenkiintoisen kysymyksen eli kuinka opettajat pärjää näiden kanssa joka päivä koulussa?

Loppuun vielä pieni kevennys. Eräs äiti soitti mulle ennen juhlia ja kysyi, että onko teillä Aliasta. Mä siihen vastasin, että ei ole, milloin hän on hävinnyt ja mistä. Kävikin ilmi, että Alias on peli eikä tyttö. Pieni häiriö siis mun aivotoiminnassa. Illalla pelasimme Aliasta, oli oikein hauskaa löytää oikeita sanoja!


Käärmekakku


 Antti yrittää löytää lakulaatikon ämpäri päässä,
 miuden huudellessa ohjeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti