maanantai 22. elokuuta 2016

Pilkahduksia lomalta

Jouni tietää, mistä mä tykkään, nimittäin museoista ja maisemista. Ja hän on ovela. Yrittää saada mut tykkäämään Hämeenlinnasta viemällä mua kauniisiin ja kiinnostaviin paikkoihin.

Aulanko on ilmeisesti hyvin kuuluisa paikka Hämeenlinnassa. Kaikki tuntee sen, joten uusina hämeenlinnalaisina kävimme tutustumassa siellä. Ja täytyy sanoa, että se on kaunista seutua. Kävimme perheenä kävelyllä luonnonsuojelualueella, jossa on monenlaisia reittejä, kauniina pikku lampia, korkeita puita ja huikea näköalatorni! Suosittelen lämpimästi.


Seuraavana päivänä kävimme Hämeenlinnassa, siis siellä itse linnassa. AAh, museot on kyllä ihan parhaita paikkoja. Niin mielenkiintoisia ja jänniä. Nykyisin museoissa on myös lapsille kaikenlaista kivaa. Tänä vuonna Hämeenlinnassa oli näyttely nimeltä Heavy Metal. Siellä oli kaikenlaista jännää haarniskoista. Lapset sai niitä myös kokeilla ja oli kuulemma aika painavia. Sitten sai kokeilla sellaista nykyaikaistettua varsijousta (sisälle oli piilotettu wii-kapula). Ja sitten mä uskalsin kokeilla ratsastamista, sillä hevosethan oli ritarien parhaita kavereita. Hyvin mulla meni, kuten kuvassa näkyy.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti