torstai 16. kesäkuuta 2016

Oi mikä ihana ilta

Eilen paistoi aurinko ja ilta oli mitä ihanin. Sain viettää sen 25 ystävän kanssa mökillä saunoen ja syöden, nauraen ja jutellen.

Vesi oli todella kylmää. Talviturkki piti kuitenkin heittää. Meinasin jänistää, mutta 80-vuotias ystäväni sanoi pilke silmäkulmassa, että saunaan ei pääse ilman kastautumista. Hänen kävelukeppinsä ohi ei pääse kuivana. Uhkaus tehosi ja nopeasti kastauduin ja kipitin saunan lämpöön. Saunan lämpö tuntui ihanalta, mutta kohta olo oli taas tukala ja kylmä järvi kutsui.

Ruokapöytä oli runsas. Tarjolla oli sienikastiketta, uusia perunoita ja batatttimuussia. Sen lisäksi oli monelaisia salaatteja ym... Jälkiruokaa oli myös, paras niistä oli kotimainen mansikka. Nam...

Illan aikan juteltiin ja paranneltiin maailmaa. Mietittiin myös kuinka voisimme huomata toisemme ja lähimmäisemme paremmin. Monia keinoja on. Kun jokainen toimii omalla tavalla ja omien voimiensa mukaan, tapahtuu pieniä ihmeitä.

Ilta meni nopeasti, liian nopeasti. Tuli kotiin lähdön aika. Mun piti vähän siirtää autoa, että toinen auto pääsi ohi. Pakitin metrin verran taaksepäin ja tässä oli tulos:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti